Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:00 - 12:00 13:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 200,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

 Důležité upozornění

Vážení zákazníci, v této chvíli objednávky begonií (mladé rostliny, zakořeněné hlízy a hlízy) budou brány jako předobjednávky na rok 2022

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas  se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas  se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Ladislavu Ursovi, se sídlem Kyjevská 41, 530 07 Pardubice, IČ 45059209, zapsaná u živnostenského úřadu Pardubice č.15106 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
  • emailovou adresu.
  • jméno a příjmení
  • adresu

 

  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
    1. zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.

 

  1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem
    1. zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
    2. Poskytovatel softwaru MailChimp, The Rocket Science Group, LLC 675 Ponce de Leon Ave NE , Suite 5000 ,Atlanta, GA 30308 USA

 

  1. Osobní údaje budou předány mimo území EU.
  2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje.
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

 

  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Zůstaňte s námi v kontaktu
Přihlaste se k odběru novinek

Kontakt
Ladislav Urs
Po - Pá 8:00 - 12:00 13:00 - 17:00
© bego-bohemia2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz